01 januar 2007

Dejlig start på 2007

Vi kom ind i det nye år med alle børn vågne (og hørbare), katte i sikkerhed, de gode fontæner skudt af mens der var tørvejr, løftet stemning blandt de voksne kvinder og styr på de "børn" der ikke var med :o) Ingen nytårsfortsætter hos os - de sidste 2 år har budt på store forandringer for os alle, som idag gør, at vi lever mere eller mindre som vi har lyst til. Så den stod bare på snak, god mad, rødvin og hygge til den store medalje. Kl. 3 blev det ene hold smidt ud og vi andre puttede os.... der er nemlig nogen med på 6 og 7 år som ikke sover længe ! Så bliver der også plads til en lang "morfar" til værtinden d. 1 januar.

I lørdags havde jeg lyst til noget hurtigt synligt færdigt strik - det blev til dette tang-tørklæde, som skal pynte halsen på en lille prinsesse i Norge. Hun har nemlig sendt tegninger og et hjemmesyet bogmærke til Katrine, som hun blev vældig fascineret af, da vi besøgte hendes mormor (= min moster) i efterårsferien. Så nu håber vi at hun kan bruge det. Garnet var en fødselsdagsgave fra svigerinden og familien.

Ellers kan jeg rapportere fra kattefronten, at man bliver vældig træt når de så'n skyder om ørerne på én

1 Comments:

Blogger Tina/Chance-strikkeren said...

Wouw - et rigtigt prinsessetørklæde. Hvad er det for noget garn?
Åhh....man kan næsten mærke en blød, varm kat ved siden af sig, når man ser dit billede (er desværre gift med en kattehader, så ingen kat her).

KH Tina

8:33 AM  

Send en kommentar

<< Home