09 januar 2007

Afhængig eller....

hvornår er man afhængig ? Hvornår er det bare "fordi det er praktisk" og ikke fordi jegejedetogdetku'værenogetsåflotatsepå (= jeg må eje det og det ku' være noget så flot at se på ) ?? Nogle gange er jeg lidt i tvivl...... Dog ikke denne gang, det var afhængigheden der talte, men fornuften vandt til sidst ! Men jeg fik da en dejlig halv time til at gå med at arrangere garn i nydelige farveskalaer + kvaliteter og så de var synlige fra yndlingspladsen. Ja, altså inde i mit hoved :o)


Katrine havde en rigtig træls dag igår med praktikken, men den onde mor jog hende jo afsted idag igen. Hjem kom en glad, smilende og stolt pige: nu havde hun fundet fidusen, når hun skal smide savsmuld ind til dem. Og det hele gik meget nemmere idag ! Pyhh - nu håber jeg at resten af ugen kommer til at gå godt !

3 Comments:

Blogger The Silent Knitter said...

Arj hvor dejligt at høre at hunhar haft en succesoplevelse i dag. Jeg krydser fingre for at resten af ugen forløber godt, så hun kan fortsætte der.
Og ja jeg kan sagtens følge dine drømme - min brast hurtigt p.gr.a. pladsmangel. Jeg tror i stedet, jeg skal lokke min Far til at lave hylder hele vejen rundt langs loftet - Som "eneboer" har jeg sjældent grund til at hænge under loftet af irritation over forstyrrelser i min strikketid, så der er masser af friplads i en gammel højloftet lejlighed *ti hi
Kh Hanne V

6:17 PM  
Blogger Tina/Chance-strikkeren said...

Nej, hvor er den reol smart - hvor har du set den henne? Den ville være superanvendelig til alt det l... nej, jeg mener legetøj, vi har her i huset.

KH Tina

10:14 PM  
Blogger Karen S said...

Det var godt, at det blev en successoplevelse, selvom starten så har været lidt træg.
Og til dit spørgsmål... Ja, selvfølgelig er vi jo alle sammen (mere eller mindre - mest mere) afhængige af garn og dermed bliver drømmene om tilbehør (og det kan den reol vel kaldes) også garnbetonede... ;-)
Kh Karen S

3:19 PM  

Send en kommentar

<< Home