18 november 2007

Den glade prismodtager...

Det er med stor glæde og overraskelse, at jeg modtager prisen fra Sanne B. - måske endda lidt forundring, men allermest glæde.
Det er dejligt at jeg så'n kan få en pris pga min jyske stemme.... som jo nok skal høres, inden den rigtig føles her på bloggen :o)

Jeg takker ydmygt.
Der er heldigvis mange, der kan få mig til at smile og glædes i hverdagen, nogle uden blog og nogle med blog... Men min 1. tanke var: det er en skam at overboen ikke har en blog. Han fik nemlig det største smil frem i mandags...
Søndag: Min far og jeg roder på 2. dag med min opvaskemaskine, der ikke vil samarbejde. Jeg kan godt høre at overboen er gået i haven, som ellers er mit område efter aftale. Sidst på dagen kigger han lige ind og siger med stolthed i stemmen: "Jeg har gjort haven vinterklar" . Jeg takker mange gange for den tidligere uhørte "omsorg" og glædes lige så stille. Næste dag da solen titter frem møder mit øje dette syn:
Øøhhh - sku' havebordet ikke i garagen og hvad med tørrestativet ?!?!?!
Så måtte jeg jo ud i haven og se HVAD han egentligt havde lavet......
Trillebøren var blevet tømt for regnvand og stillet i læ - så kom du bare an Kong Vinter ! Vi er klar her i huset og haven :o) Heldigvis kom opvaskemaskinen til at virke!
Nå - ikke mere snakken udenom ! Det er svært at fremhæve nogen fremfor andre, men jeg tør godt:
Dana - som kan få smilet frem, både når hun skriver på bloggen og i virkeligheden. Jeg nyder dine små spidse samfundskommentarer og at læse om livet i jeres lille hjem. Og så er jeg sgu' imponeret over dine strikketøjer.
Laila - hvor jeg kan mærke iver, glæde og inspirationsbobler ud gennem skærmen. Og se lige listen i højre side på bloggen over færdige ting hun kan præstere her i 2007 ! Hatten af for den kvinde!
Dortheivalo - desværre får jeg ikke kommenteret på din blog :o( Men jeg nyder dine beskrivelser af jeres liv på Grønland og så får dine billeder af naturen og beskrivelserne fra dine ture på vandet, virkelig smilet frem i Silkeborg. Så bliv endelig ved og så skal jeg nok få kommenteret !
Sidst men bestemt ikke mindst
Hanne - som både i det virkelige liv har fået smilet frem MANGE gange, men også på bloggen. Jeg kender ingen som dig Hanne, der kan vinkle livet, så det leves positivt istedetfor negativt.
Og så elsker jeg at du altid er god for en forklaring på HVORFOR vi er nødt til at købe mere garn :o) Skynd dig at komme lidt til hægterne, så vi kan få grinet sammen igen.