26 juli 2007

Endelig ferie...

I morgen tidlig kører dette hjørne sydover: målet er ikke eksotisk, ingen varmegaranti eller lokalt brygget vin - MEN med hyggegaranti, snakkegaranti og vin ad libitum når vi ankommer til den lille by i Holland med det lidt eksotiske navn: Buggenum, vi skal endda bo i Nussestraat :o) Vi har lånt en bil med alt udstyr og skal ned til min bedste veninde (og længst varende); vi har fulgt hinanden i tykt og tyndt, grinet, scoret, grædt sammen og mødt hendes mand på en ferie, hvor kisse-missen ikke var tilladt i det offentlige rum..... Dubai før det blev et moderne ferieområde. Rejst sammen og gjort ting vores mødre ALDRIG skal høre om, der er blevet betalt megastore telefonregninger i de 19 år hun har boet i Holland,som sømandskone i en lille og meget katolsk landsby.
Vi er som nat og dag - det har givet noget krydderi i vores forhold i perioder, men der er også en dyb kærlighed og respekt imellem os. Så den næste uge kan kun blive god og "ungerne" (13, 15 og 17) har aftalt at vi skal i Efteling, efterhånden en tradition for vores besøg. Jeg håber, at vi kommer et smut til Maastricht og så skal den nærliggende by Roermond også besøges mange gange (der er også et rigtig godt designer-outlet.... og når vi nu er der..... )
På strikkefronten: så er bryllupssjalet på vej til den store dag på Hawaii
Beklager den dårlige billedkvalitet, men fotografen havde en dårlig dag :o)
Forrige søndag luftede min mor et ønske om et lille tyndt sjal til de lange flyture.... Heldigvis havde de lige lagt en opskrift ud v. Knitting Daily på et lille sjal og i skabet lå der noget Uru-garn i de rigtige farver til min mor:


Hun var selv så snu at sætte en lille knap i foran, så det ikke skrider under evt. søvn i flyveren.
Kiletoppen fra Isager er næsten færdig og kommer med på ferie sammen med et par andre små projekter.... der bliver nok også lidt tid til pindene i ugen der kommer.
Fortsat rigtig god sommer til jer alle.

4 Comments:

Blogger Helle Holst said...

Rigtig go´ ferie til dig og dine! Det er altid dejlig at at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Dine sjalskreationer er uendeligt smukke og vil med garanti vække glæde på den store dag.

Kh. Helle

2:31 PM  
Anonymous Anonym said...

Nussestraat i Buggenum - det lyder som et totalt hyggeligt (og sjovt) sted ;-)))
Sjalerne er faaaaaaantastiske. Meget smukke. Hvor meget uru-lace brugte du til din mors sjal? Supergod ide at bruge det garn til det!!
Goooood ferie!!
KH,
Britt

2:56 PM  
Blogger The Silent Knitter said...

God ferie
Jeg skulle da have været med !!! Min bror bor 11 km fra Maastricht (mod/i Belgien).
Hyg jer og nyd friheden
Knus fra Hanne

8:00 PM  
Blogger Tina/Chance-strikkeren said...

Åh, hvor er dine sjaler bare flotte. Håber I har haft en god ferie - nu må det da snart være tid til en tur østover ?!

KH Tina

11:43 AM  

Send en kommentar

<< Home