18 august 2007

Jeg må æde mine ord.....

Der VAR lokalt brygget vin - en skøn æblevin, der smagte mere som hvidvin end forventet :o) Skoene kom med hjem til DK efter en skøn bytur i Maastricht. Vi havde en rigtig dejlig uge sammen med mennesker og dyr i Buggenum - men den var desværre alt for kort, vi fik næsten ikke snakket færdigt - vel, Lena ???
Vi fik set de steder vi gerne ville se/gense, der blev spist dejlig mad, brugt masser af penge i div. havecentre og boghandlere, drukket vin og kaffe, strikket og klappet dyr. Ikke mindst: "bare" nydt hinandens selskab !
Lena fik fortalt (på ikke særlig diskret vis) at der er 2 ungkarle i byen.... den enes hus måtte jeg også bare se..... Hmmm, det ku' sgu' også være hyggeligt, bortset fra én meget vigtig ting: vi fandt overhovedet ikke noget strikkerelateret.......... Kan det da passe ?!?! Vi fandt en butik i Maastricht med nogle få nøgle effektgarn og en MEGASTOR tom gammeldags købmandsreol: "Der er ingen som strikker om sommeren". Tsk tsk tsk - tror ikke det er et sted for mig :o)
I skal lige belemres med billeder fra en helt fantastisk boghandel i Maastricht: en gammel kirke, som er blevet omdannet til boghandel

3 Comments:

Blogger Anne said...

1/2 arm for en tur i den boghandel, hold da op hvor ser det fantastisk ud!
Men vi har jo også truet med endnu en tur til Holland, så må den jo på programmet der!

8:05 PM  
Blogger Karen S, Lykkefanten said...

Wauw for et sted at ose og shoppe bøger!
Det der med mangelen på strikkegarn er da helt sikkert en no-go. Men ellers lyder det som en vældig hyggelig tur.

Kh Karen S

12:50 PM  
Anonymous Anonym said...

Ja, sådan skal en kirke genbruges! Hvad skal man i en by uden garn? Med mindre du selv lige banker een op med lidt dansk design :o)
så måtte du gerne eksportere nogle stroopwaffels til mine fedtdepoter :oD
kh Linda

10:36 PM  

Send en kommentar

<< Home