31 august 2007

At 1 ulykke sjældent kommer alene...

er vise ord, som vi har måtte sande her i august måned... Først troede jeg, at vi ku' nøjes med 3 i fælleskab, men det ser ud til at vi skal ha' 3 stk.'s både til dyr og mennesker ! Heldigvis har der også fulgt gode oplevelser med og så har skadestuens aftenpersonale da også fået dagens grin helt gratis :o)
I min sidste ferieuge blev Hannibal syg; så der var kun ét at gøre: frem med transportkassen og et fast greb i katten - ups, han var dårligere end jeg lige havde regnet med og så sad der 4 hjørnetænder i højre tommeltot ! Han skreg og jeg råbte, men i kassen kom han - han ku' næsten ikke få vejret og havde 40.3 i feber....... han kom på penicillin og jeg måtte ha' en stivkrampevaccination :o) Godt at man så kan gemme sig i bunden af vasketøjskurven og få fred ! Dagen efter måtte jeg så også have penicillin p.g.a en MEGET rød, hævet og øm tommeltot...... Uupppssss - jeg har udviklet allergi mod penicillin så 2 dage efter: nyt besøg v. læge og apotek.
Mandag d. 13. blev vores døve gæstekat påkørt og han søgte heldigvis hertil, så vi ku' ringe efter ejeren på hendes arbejde og få ham til dyrlægen. Desværre ku' han ikke reddes, men vi trøster os med at han fik fred hurtigt !
Samme dag ringer "datadrengene" for at sige, at de nu har det ekstra ram og den nye router til det trådløse netværk, som har drillet i ualmindelig lang tid (Katrine havde været uden internet i næsten 4 uger !). SKØNT !! Afsted til drengene - hente sagerne og jeg vil selv sætte ram'men i Katrines PC..... Kan nogen gætte HVAD jeg så gør ???? Jeps, istedetfor at konstatere at det IKKE er min dag: så sætter jeg med hurtig og fast hånd RAM'men i det forkerte sted og brænder HELE PC'en af ........ Det lugtede IKKE godt !! Jeg havde lyst til at lege Maude og bare gå i min seng og trække dynen godt op over hovedet.
Jeg havde brændt bundkort, grafikkort og den nye RAM af..... så de 400,00 kr jeg ville spare blev til 2400,00 kr. at betale ved "drengene" - de prøvede at trøste mig med, at det også var en fejl de ku' ha' lavet - meen, så naiv er jeg nu heller ikke, når alt nu er farvekodet på en PC... :o) Men jeg takker for trøsteforsøget og ignorer at alle 8 vidste hvilke maskine det drejede sig om og hvordan skaden var sket. At vi så ikke ku' få skidtet til at fungere da vi kom hjem...... og min lyst til at prøve mig frem var ligesom forsvundet ud i den blå luft... Heldigvis fandt Katrine selv ud af hvad det var vi manglede at gøre; så nu har hun en hurtigere PC'er med et bedre grafikkort end før - så alt i alt endte det godt.
Vi var blevet enige om at vi trænger til motion og har lånt en hund, som vi tager med i skoven 3 dage om ugen og det er rigtig hyggeligt og Ruddi ELSKER det. Alt var ideel lykke indtil onsdag i sidste uge, hvor vi mødte en tosset gårdhund, som synes at Ruddi sku' dø og det lige nu !! I redningsforsøget af Ruddi endte jeg med at blive bidt i ansigtet - så'n ca. lige uden for det bløde øjen-område. Det var så her at skadestuens personale fik et godt grin, da de ville gi' mig en stivkrampevaccination takker jeg jo nej; den jeg har er kun 14 dage gammel pga et kattebiddet.
Så var der stille skulderrysten indtil jeg sagde at de godt måtte grine højt - det er jo for åndsvagt at blive bidt 2 gange indenfor 14 dage. Jeg lovede at tage mit dyretække op til revision.... Ny omgang penicillin, som sluttede i tirsdags.
Hvad sker der onsdag.... ?!?! Jeg skal bringe varer ud til nogle af vores pensionistkunder i midtbyen og kommer ud til en ældre dame, som har det lidt skidt og hun mener selv det er Rosen hun har. Det snakker vi lidt om og hun vil da gerne vise mig HVOR på bagdelen hun har det. Ellers tak - det skal hun da endelig gemme til lægens besøg senere samme dag. Hvad har jeg onsdagaften ??? Rosen i langefingeren, som jeg fik i klemme mellem et par kasser inden jeg besøgte hende og så gramsede vi ellers rundt i hendes småpenge...... så nu er jeg i gang med 3. penicillinkur i løbet af 1 måned !!! Og Hannibal sluttede måned af med en overnatning hos dyrlægen pga af en byld og er også på penicillin igen :o)
Strik.... hvad er det for noget ???

15 Comments:

Anonymous Anonym said...

Nejnejnejnejnej, Susanne! Hvad ER det dog lige, der sker!? Tilgiv mig et lille fnis, men det er da for galt, det hele! *hihi*

11:36 AM  
Blogger Mette G. said...

Sikken dog en historie - men jeg er altså også nødt til at bryde sammen og tilstå, at jeg ikke kunne holde et lille grin tilbage. Bedre held fremover ;-)

11:52 AM  
Blogger Laila: said...

Så var det vist også nok for HELE resten af året.
Jeg føler med dig.

Lidt ynk herfra.

Laila i Schweiz :-)

12:04 PM  
Blogger strikke_jane said...

Hej Susanne.

Vidste ikke rigtig om jeg skulle grine eller græde, mens jeg læste dit indlæg... ;-)

Måske du skulle overveje at blive indendøre HELT alene et par dage -med strikkepinde naturligvis. Helst rundpinde - ved jo aldrig hva' der kan ske med et par lange spidse... :-)

12:21 PM  
Blogger Karen S, Lykkefanten said...

.... jeg endte med at være fuldstændig måbende efter at have læst om din måned.... Du burde nu have taget din andel af ulykker for de næste par år.

Lige en ting, den hund, der angreb jer, er den blevet anmeldt?

HELD og LYKKE (hvilket jeg ønsker af al hjerte og sjæl)
Kh Karen S

12:57 PM  
Blogger Amanda Stange said...

Lad os håbe at ulykkes-bølgen er omme for jeres vedkommende, det er da ikke til at holde ud.
Det ender med at man spærrer sig selv plus plesdyr inde, og det ville da også være så træls...

Ønsker jer en fredelig og hestesko-lykke-agtig weekend.
Kærlige tanker herfra

3:16 PM  
Blogger Susanne said...

Tak for jeres hilsner; jeg har også overvejet bare at holde dyr og os selv inde.... men det bliver lidt for kedeligt :o) Jeg krydser bare mine fingre for at vi har taget vores "uhelds-portion" for rigtig rigtig lang tid !! Det er okay at grine - for det gør vi altså også selv :o)
Karen - vi kan ikke rigtig melde hunden, for hvem af dem der fik startet ku' vi ikke rigtig se. Og så var det Ruddi som bed mig da jeg ville løfte ham væk (han troede jeg var den anden). Så det gør det jo endnu mere grinagtigt ! Men Ruddi har vasket mine sår og puttet sig ind til mig og sagt undskyld.
Rigtig god weekend derude.
Kh
Susanne - her self

4:04 PM  
Blogger Tina/Chance-strikkeren said...

Jeg ved godt, det ikke er særlig pænt, men jeg sidder altså her og skraldgriner....;o)Det er helt rart at høre, at kaos også kan herske vest for Storebælt.

Du må melde dig til strikkefestival, så vi kan pleje dig lidt !! ;o) (og holde øje med, du ikke kommer mere til skade).

KH Tina

9:47 PM  
Blogger strikkeforsker said...

Ja mine fynske gener slog igennem, jeg måtte grine af alle dine ulykker ;-)
Øj sikken en omgang, du har helt sikkert opbrugt din kvote af uheld for de næste mange, mange år.

Nyd weekenden :-)

10:25 PM  
Blogger Marianne Knorborg said...

Thi-hi Susanne - hvor ER det bare velkendt. Sådan går det også altid her i huset - og uden for huset for den sags skyld!:-)
Jeg bliver altid bidt af alle mulige dyr - og er ligefrem begyndt at kalkulere med mine stivkrampevacinationer. Hvorlænge er det nu siden sidst? Må jeg hellere få den fornyet med det samme?!:-))
Jeg kan bare heller ikke holde fingrene for mig selv!!
GOD bedring - og så op på hesten igen!:-)
Knus fra Marianne

7:38 PM  
Anonymous Anonym said...

Neeej Susanne, det kører da rigtigt godt for dig :o(
3 penicillinkure....bombom - husk kulturaen......

Håber ikke du får synlige mén af det dersens hundebid!
kh Linda

8:27 PM  
Anonymous Anonym said...

Hej Susanne
Dejligt at høre fra dig igen og tak for et underholdende inlæg, som jeg må tilstå at jeg ikke kunne lade være med at trække lidt på smilebåndet af, trods de mange ulykker. Men nu må det da også være nok for alle det næste lange stykke tid, hva'!!
KH Lise

9:50 AM  
Blogger Tina Olsen said...

Det er da for galt...
Nu kan det da kun gå den rigtige vej!!!
Håber i alle både mennesker og dyr bliver raske, og lever lykkeligt igen;-)

8:40 PM  
Blogger The Silent Knitter said...

Altsår Susanne - det kan du ikk væe bekendt - jeg får så ondt når jeg griner. Jeg håber heldet vender sig til Jeres side igen
Kh & knus fra Hanne

9:20 PM  
Blogger hanneb said...

Også et lille bitte fnis herfra... Held og lykke - nu kan det da kun gå fremad :)
KH Hanne

1:25 PM  

Send en kommentar

<< Home