03 juni 2007

Øøhhh - hvad er det liige der sker i dette hjem ??

Vi er de lykkelige ejer af 2 "gamle" katte, som ellers nok har været flittige til at passe på matriklen... men se lige her:
Ham her til venstre får frit lov til at gå rundt i huset; ja endda at spise af maden

Han er godt nok døv og har et underligt kropssprog.... meeen ?!?!
Idag er ham her så flyttet ind i udestuen - fuldstændig ligeglad med at vi pusler rundt, at han bliver smidt ud, bliver sprøjtet med vand eller at 2 andre katte bor her.... hmm, vi er vist blevet adopteret. Må heller få ham fremlyst, han har desværre ingen øretatovering, men til gengæld de skønneste lange ben og vældig snakkende.
Han er såmænd bare prikken over I'et på en uge hvor alting ikke har vist hjernevindinger af fuld styrke.
Se f.eks denne reol jeg hentede i Horsens til Katrine ....
Nåå - står der roofboks... hmmm, hvornår opdagede hun det ?? Da vi var sikkert hjemme i Silkeborg igen :o) Tsk tsk, men dette billede kan måske illustrere hvorfor jeg tabte mit hoved da jeg fik kassen.

Den ku' jo næsten ikke være i bilen og det fik mig til at glemme alt fornuftighed som forbruger. Så afsted igen lørdag formiddag og nu står der en hvid reol i stuen og venter på at moren har overskud til at koble alt elektronik fra og til igen :o)
Vil I ha' mere ??? Jamen der er såmænd også et møde med 2 sagsbehandlere her hos os (de har nemlig flyttet afdelingen 20 km væk fra Silkeborg) 1 time tog det at beslutte NØJAGTIG det sammen som sidst: at Katrine efter sommerferien skal starte med 2 fag på VUC. Hmmm hvorfor sku' det i 2. behandling ??
De andre ting vi havde oppe at vende for 3 uger siden havde hun desværre ikke fået taget hul på. Og hovsa, den anden rapport vedr. Katrines tilstand havde hun ikke fået læst, da det står på engelsk. At jeg så havde spurgt om det ikke var en god ide at de fik den danske version (mod at de betaler psykologen for at "oversætte den") og fik en hånlatter fra hende, på trods af at den netop beskriver Katrines vanskeligheder punkt for punkt ... hmmm; jeg kan efterhånden kun ryste på hovedet og sige "ih, hvor er det kommunalt" og så glæde mig over at det ikke er dødeligt eller farligt at ha' Aspergers Syndrom !
Lyst til mere ??!?!
Nej ikke flere af hverdagens finurlige oplevelser, som efterhånden kan tage toppen af smilet !!
Der skal fokus på noget godt:
Jeg arbejder stille og roligt på mit nye projekt fra Isager og er nået meget længere end på
foto'et; endnu et nemt og dejligt tv-strik.
Så har der været samvær med en masse dejlige kvinder; både af den strikkende og ikke-strikkende slags. Og så venter der en spændende lørdag på Silkeborg Museum, som huser vores udgave af WWKIP og er arrangeret af "Seriøst strik for sjov-gruppen".
Så skal jeg ikke runde dette indlæg af med lyst til næste uges glædelige oplevelser ???
Rigtig god uge til jer alle.7 Comments:

Anonymous Anonym said...

What a week - godt du har en god portion humor og stædighed, Susanne! Jeg ønsker dig en god uge.
KH Britt

8:52 PM  
Blogger Lene said...

Åd, bare det var mig og Oscar, der var blevet adopteret. Vi savner rigtig meget at have kat, men vi har desværre stadig vor kattehadende nabo......

9:29 PM  
Blogger Vivian said...

Hahahaha "Roofbox", hvor godt!!

Sender dig lige nogle positive "vibes", og tænker på DIN uge, når jeg skal i gang med mine mange næste som er et stort planlagt "FRENZY"!

Knus viv

10:55 PM  
Anonymous Anonym said...

Horribelt, Susanne.... troede at bunden var nået med "hvornår regner I med at hun bliver rask?" - men nej, det fortsætter. jeg kan ikke umiddelbart se at sagsbehandler som sådan er et "ønskejob", det kræver dog en uddannelse, og så skulle man tro at det var kompetente og engagerede folk der besad stillingerne. Åbenbart ikke.
Men ellers er det da en lækker Isagertingest du har gang i!
kh Linda

7:39 AM  
Blogger Silkemor said...

Hej Susanne

Tog mig lige tid til en visit:-)
Hvor får du dog mange fine sager færdige. Du ser bare SÅ brandgodt ud i dine nye strikkerier:-)) Den der stribesag er fantastisk smuk, ærgerligt at jeg ikke kan have striber på tværs.
Er det en ny Isagermodel??
Kærligst Kirsten

10:48 AM  
Blogger Tina/Chance-strikkeren said...

Jeg tror ikke, sagsbehandleren er helt rigtige mennesker...

og så er du da vist ellers kommet ind i en "god" stime, hva'? øv - men godt at se, du stadig har dit gode humør.

KH Tina

7:27 PM  
Anonymous Anonym said...

Godt at du bevarer dit gode humor, Susanne. Det kan være svært ind i mellem. kærlig hilsen Mette

5:46 PM  

Send en kommentar

<< Home