15 april 2007

Livet er ikke det værste man har....

.... slet ikke når man er kat og ikke har pligter !
Hun elsker de varme solskinsdage - ligger de underligste steder i haven og meget gerne i udestuen. Den anden finder kølige steder indendøres - hans lange pels er åbenbart for varm til et pludseligt forår på Mågevej.
Jeg sidder med lidt ømme hårrødder, var nemlig til butikkens julefrokost anno 2006 og det gik ikke stille af...... Der blev leget, sunget, snakket, kigget stjerner på en klar nattehimmel og danset til den store guldmedalje. Og de 9 timer smuttede afsted; idag går tiden lidt langsommere.

I påsken løb jeg tør for garn til forkanterne på min Gepard-jakke; Vivian ku' desværre ikke hjælpe mig - hun havde kun købt hjem til at lave kits så jeg måtte ha' fat i Gepard. Til min ærgelse sku' jeg betale for et ekstra nøgle garn + forsendelse, selvom Gepard fluks indrømmede at det var en fejl i opskriften at der ikke stod 2 nøgler af den farve.
Meen jeg måtte jo have nøglet så jeg ku' komme videre..... detaljerne må så nydes ekstra og ærgelsen over en lidt dårlig kundeservice skubbes i baggrunden.
Se bare denne bagside og kant på forkanten...

Ellers har ugen budt på musikalske oplevelser; den ene i Sankt Pauls kirke i Hadsten, hvor overboens far blev bisat. Kirkesangeren var noget anderledes end vi er vant til: rasta-hår og håndvævede klæder og så en stemme udover det jordiske !! Vi lukkede salmebøgerne efter de 2 første linier i 1. salme - hun sang med sådan en kraft, overbevisning, betoninger og inderlighed jeg ALDRIG før har oplevet - hun gav gåsehud og tårer i øjnene og salmerne blev pludselige smukke og relevante. Det var en utrolig smuk oplevelse i en trist anledning.
Torsdag var det en invitation fra svigerinden der gav varmen i hænderne pga klapsalverne og en tur tilbage til fortiden i nattelivet :o)

Forude venter en ferieuge, som skal bruges på at holde fødselsdag for Katrine og samvær med nye mennesker og gamle kolleger...... jeg glæder mig.

6 Comments:

Blogger Helle Holst said...

Sankt Pauls Kirken i Hadsten
er "min" kirke - jeg er konfimeret og mine børn er døbt i den kirke. Et valg vi traf selvom vi bor meget udenfor sognet - præsten er vidunderlig! Og nu kan jeg forstå at kirkesangeren også er blevet udskiftet med en ligeså dejlig én. Måske jeg lige skulle kigge forbi en tilfældig søndag??

Jeg glæder mig til at se den skønne Gepard-jakke i fuld udfoldelse. Det ser godt ud, men fejl i opskriften og efterfølgende dårlig kundeservice kan vi godt undvære!!

Kh. Helle

8:54 PM  
Blogger Vivian said...

Ultra-flotte detaljer, som jeg endnu har til gode (om laaaang tid) at nå til på min... (som jo for øvrigt *grrrrhhh* også kommer til at lide garn-nød)

KH

10:10 AM  
Blogger Susanne said...

Helle - jeg har virkelig lyst til at køre forbi en gang.... Hun var virkelig en oplevelse og ren nydelse :o) Vi var alle henne bagefter og sige tak.... Præsten var også rigtig god; hun havde været i kirkebøger og ku' nævne at hans far var blevet døbt den flg. søndag for 84 år siden :o)
Vivian - du kan godt glæde dig til de fine detaljer, men der er altså meget syarbejde.... godt at det tages i etaper !! Jeg kan næsten ikke vente med at blive færdig, tror at det bliver en hitter.
Kh Susanne

10:17 AM  
Anonymous Anonym said...

Det lyder som en af de fantastiske og sjældne mennesker du har oplevet. Stort!
Jeg glæder mig ogfså til at se trøjen - den ser fantastisk ud (hvad man ikke kan kalde deres kundeservice....)
KH Britt

9:19 PM  
Blogger Tina/Chance-strikkeren said...

Ja, det var da ualmindelig dårlig kundeservice. Vi må have et billede af Fr. Dyrholm i jakke - jeg går og lurer på, om jeg ikke skulle forkæle mig selv med kittet (+ 1 ngl kan jeg forstå), så det er jo altid rart at se den på et rigtigt levende menneske, inden man brænder en formue af.

KH Tina

9:00 AM  
Anonymous Anonym said...

Ja, Susanne, det vill være løgn, hvis jeg siger, at jeg er ajour med blogopdateringer rundt omkring.... Skønne farvestrålende kanter. Det kan jeg li'! God weekend. k.h. Mette

11:16 AM  

Send en kommentar

<< Home