26 marts 2006

De var der allesammen...

næsten da - men 37 samlet ud af 44 elever er da helt pænt.
Direktøren med de usunde røde kinder; hende der sidder på i en god stilling i et inkassofirma; Xxx der aldrig måtte deltage fordi forældrene var jehovas vidner; den tykke pige, der pludselig var en tynd sild; hende der havde født for 14 dage siden; den stille pige, der pludselig var både fræk og sjov; ham den nyskilte, der gerne ville kysse os alle (han havde åbenbart været hemmeligt forelsket i alle pigerne i folkeskolen :-)) Den tidligere misbruger, der idag er leder af et detox-projekt. En enkelt havde taget turen fra Texas - bare for at se den gamle klasse ! En er i fængsel, det kom nu ikke bagpå nogen; en anden lider af en psykiatrisk sygdom, som gør ham ude af stand til at deltage i sociale sammenhænge. Men ingen er døde - så vidt festudvalget havde kunne spore i det danske samfund. Der blev snakket, kysset, krammet og grædt nogle vemodige tårer og som min bordherrre konstaterede: der er nogle, som livet har været hård ved. Men vores årgang havde vist - alt i alt - klaret det godt. Klasselærerne for de 2 klasser var rørte og der smuttede vist også en enkelt tåre ned af kinden, da hende den ordblinde fortalte at hun havde gennemført jurastudiet !
Da jeg gik hjem efter 10½ time var der stadig fuld gang i festen, men mit hoved var ved at eksplodere efter alle de indtryk og IKKE mindst diskolarmen, der brølede derudaf :o)
Idag har håret gjort lidt ondt.... og der har ikke været meget energi over feltet.... så jeg var nødt til at starte på det her i en flaskegrøn kidmohair....2 Comments:

Blogger nettie said...

Hej Susanne!
Kender godt følelsen efter sådan en sammenkomst. Det er hyggeligt og sjovt at mødes efter så mange år, man falder tilbage i de "gamle" kliker, og så alligevel ikke. Godt, at du har haft en dejlig oplevelse med klasse-træffet.

10:25 PM  
Blogger Linda said...

Sidder lige og regner på hvor længe siden det er jeg gik ud af folkeskolen....bombom ...var det ikke lige for et par år siden? Er det ikke chokerende at se hvor gamle og satte de andre er blevet, når man nu selv holder sig så godt og stadig er ung og frisk :o)?
kh Linda

ps, Ulf Pilgaard gyyyyys, har haft det uldent med ham siden Nattevagten ;o)

10:09 AM  

Send en kommentar

<< Home