06 august 2005

En glad moster

Fik en opringning fra Moster i Norge i aftes;på trods af at hun selv strikker (det havde jeg liige glemt) måtte hun knibe en tåre da hun åbnede pakken !
Og alt er bare perfekt: farve og størrelse, så det skal med til Skotland på ferie.
Det er jo herligt når tingene går op i en højere enhed.

Vi aftalte at hun ville tage noget garn fra Du Store Alpakka med til DK. Jeg ska' bare lige finde ud af hvad det skal være ;-)
Hmm, synes jeg havde et link til et udvalg... Nå, det dukker nok op.

Jeg får lidt stress når jeg kigger mig rundt i det lille hjem. Genoptog strikningen for ca. 1 år siden og dermed også shopping online - efter inspiration fra Anne og diverse blogejere.
Det sammenholdt med min svage karakter og et "belønningskrævende år": det er så både garn, mad og "lækre småspise ting/ slik" vi snakker om...... Ja, så er lageret blevet ret så stort og hofterne lidt bredere. Der er Noro-garner, Elsebeth Lavold, selvhentede italienske effektgarner, div. multifarvede garner, lidt sokkegarn (godt gået Marianne - jeg strikker nemlig ikke strømper ;-)
tweedgarn på spoler, 1 STOR kurvfuld med blade og bøger samt en MEGALANG liste over ønskeprojekter!

Hmmm - måske jeg skal lave en liste med de aktuelle garner i huset OG én med projekter og så parre dem ??? Det kræver vist lidt overvejelser ;-) Jeg har været igang med at sortere bøger, blade og løse opskrifter... så noget er gået til andre strikke-hjem!

2 Comments:

Blogger Bettina said...

Heh, det med parring kender jeg godt - jeg samlet det simpelthen i poser med opskriften, mine egne små "kits"...ellers går det helt i hundene for mig.
Dit 3+1-sjal af Karen Noe er jeg godt nok helt vild med...desværre er det ikke nemt at aflure teknikken på billedet.

9:45 PM  
Blogger Mette said...

Kære Susanne. Tak for et munter indslag som jeg bestemt kan nikke genkendende til..! Især det med strømpegarnet - faktisk kan jeg kun li' at strikke den første strømpe af et par! Meeen, kurven rummer garn til adskillige par strømper! Så der er sat indkøbsstop for strømpegarn, ja, kun strømpegarn. Nu er jeg lidt nysgerrig, hvad er det for tweedgarn, der er på spolerne....?! k.h. Mette

11:07 AM  

Send en kommentar

<< Home