30 november 2007

Kærlighed er....

når man på 4. uge er ramt af en ond virus og ens smådumme hankat kan mærke det.


Og sørger for at der er omsorg og kærlighed i luften...

28 november 2007

Nogle gange...

må der noget småt og lækkert på pindene.
En spritny model fra design-club: Uglekjolen.
Der er endnu ikke et billede på siden; Inger er nemlig ikke tilfreds med det billede som var blevet taget. Den er strikket i det røde silke/merino, som jeg ikke havde strikket i før.... Wonder why ??
Det har været en sand fornøjelse at lade mine Addi-lace pinde gløde med denne lille sag i str. 6 mdr.
Godt at mine forældres nabo har fået en lille pige :o) Båndet skal bindes under bærestykket.
Opskriften har været fejlbehæftet i et større omfang, men skulle være rettet nu.

18 november 2007

Den glade prismodtager...

Det er med stor glæde og overraskelse, at jeg modtager prisen fra Sanne B. - måske endda lidt forundring, men allermest glæde.
Det er dejligt at jeg så'n kan få en pris pga min jyske stemme.... som jo nok skal høres, inden den rigtig føles her på bloggen :o)

Jeg takker ydmygt.
Der er heldigvis mange, der kan få mig til at smile og glædes i hverdagen, nogle uden blog og nogle med blog... Men min 1. tanke var: det er en skam at overboen ikke har en blog. Han fik nemlig det største smil frem i mandags...
Søndag: Min far og jeg roder på 2. dag med min opvaskemaskine, der ikke vil samarbejde. Jeg kan godt høre at overboen er gået i haven, som ellers er mit område efter aftale. Sidst på dagen kigger han lige ind og siger med stolthed i stemmen: "Jeg har gjort haven vinterklar" . Jeg takker mange gange for den tidligere uhørte "omsorg" og glædes lige så stille. Næste dag da solen titter frem møder mit øje dette syn:
Øøhhh - sku' havebordet ikke i garagen og hvad med tørrestativet ?!?!?!
Så måtte jeg jo ud i haven og se HVAD han egentligt havde lavet......
Trillebøren var blevet tømt for regnvand og stillet i læ - så kom du bare an Kong Vinter ! Vi er klar her i huset og haven :o) Heldigvis kom opvaskemaskinen til at virke!
Nå - ikke mere snakken udenom ! Det er svært at fremhæve nogen fremfor andre, men jeg tør godt:
Dana - som kan få smilet frem, både når hun skriver på bloggen og i virkeligheden. Jeg nyder dine små spidse samfundskommentarer og at læse om livet i jeres lille hjem. Og så er jeg sgu' imponeret over dine strikketøjer.
Laila - hvor jeg kan mærke iver, glæde og inspirationsbobler ud gennem skærmen. Og se lige listen i højre side på bloggen over færdige ting hun kan præstere her i 2007 ! Hatten af for den kvinde!
Dortheivalo - desværre får jeg ikke kommenteret på din blog :o( Men jeg nyder dine beskrivelser af jeres liv på Grønland og så får dine billeder af naturen og beskrivelserne fra dine ture på vandet, virkelig smilet frem i Silkeborg. Så bliv endelig ved og så skal jeg nok få kommenteret !
Sidst men bestemt ikke mindst
Hanne - som både i det virkelige liv har fået smilet frem MANGE gange, men også på bloggen. Jeg kender ingen som dig Hanne, der kan vinkle livet, så det leves positivt istedetfor negativt.
Og så elsker jeg at du altid er god for en forklaring på HVORFOR vi er nødt til at købe mere garn :o) Skynd dig at komme lidt til hægterne, så vi kan få grinet sammen igen.

15 november 2007

Hmmm - 1 måneds pause....

Ved ikke lige hvad der skete..... men tiden smuttede ihvertefald afsted. Måske fordi jeg som andre må sande at livet i perioder går op og ned ad bakke. Der er sket mange ting og ingenting på én gang i det samme hus - men heldigvis en masse strikkehygge sammen med gode kvinder.
Jeg startede med en tur til det sjællandske hvor jeg fik rørt ved RIGTIG meget garn - noget af det endda flere gange. Det var rigtig hyggeligt og skønt at se forandringen i løbet af dagene, at det så også foregik i hyggeligt selskab ... tjaahh det blev det jo ikke ringere af.

Så gik jeg videre til denne sæsons 1. søndagsstrik på vores lokale bibliotek. Vi var rigtig mange og det var meget hyggeligt at se både nye og gamle kendte ansigter.
Billeder ??? Hvad er det for noget ?? Jeg glemmer simpelthen at få kameraet op af tasken, men vil prøve at huske det næste gang.
Så snuppede jeg lige en lungebetændelse - huuuh hvor fik jeg sovet og rallet igennem.
Samtidig har vi endelig fået gang i noget hjælp vedr. Katrine; kommunen bevilgede i juni 2 x 5 timers samtale med en psykolog fra Centeret for Autisme og det er vi i gang med. Åhh, hvor jeg "elsker" ham - bare det, at der endelig er én der er på min side af bordet og undrer sig over de samme ting som én selv..... SKØNT. At han så samtidig kan færdiggøre mine sætninger, når vi snakker om dagligdagen med en Aspergers.... tjaah, så kan det næsten ikke blive bedre. Jeg får den professionelle sparring jeg har ønsket mig i ualmindelig lang tid og lovning på at han deltager i det næste møde med kommunens sagsbehandler (som ikke svarer på opringninger eller
beskeder :o() Men den opgave er han også sat på !!
En af naboernes teenagedreng har også fået samme diagnose og nu prøver vi at hjælpe hinanden med tips og tricks. Det giver også god mening i dagligdagen.
Strikketøj ?? Jeg har fået ryddet op i kurven - havde fået gang i for mange "kedelige" skal-lave projekter og det tog helt lysten til at strikke ..... men nu er "Den sorte fanden" godt ankommet til Holland og i brug.... godt nok lidt for kort på ærmerne, men det gør vi noget ved til februar, når vi ses igen. (hvis ikke den altså vokser i brug... det er jo superwash) Modellen er lokal og hovedet klippet af fordi hun lignede én der var tvunget ud i opgaven....
Samme model har "lokket" med sirenesang om hyggeligt samvær bl.a. på vores lokale kunstmuseum.... en skøn dag med god mad og snak + oplevelser på kunstfronten.
Ellers er jeg blevet forkælet med små gode gaver, men det bliver vist i næste indlæg at I må se det !
Jeg vil nemlig lige vise hvad en "rigtig" kvinde have i garderoben: Mink - her i form af garn fra Fancyknit.dk, det har været en fornøjelse at strikke med og jeg ar brugt et mønster fra Anne.